Web Chat Romania

Despre Chat, Matrimoniale, Dating, Videochat! februarie 16, 2012

Filed under: Uncategorized — Chatul Fetelor @ 11:16 pm
Tags: , , , , , ,
Despre Chat, Matrimoniale, Dating, Videochat (Alegeti Myrochat pentru ca puteti intalni prieteni sau parteneri pentru distractie, discutii online, dating si dragoste.)
Una din utilizarile cele mai practice si directe ale comunicarii prin internet este chat -ul. Formele pe care le imbraca acest tip de comunicare sunt diverse. 
De la simple programe care includ comunicarea prin text pana la comunicarea audio si video in timp real cu posibilitatea de videoconferinta (videochat). 
Forma de elaborare si raspindire este diversa: ca software independent de chat online implementat pe diverse site-uri, integrat direct in software-ul de site (vezi site-urile de matrimoniale , dating , intalniri ) sau inglobat in sisteme de operare (de exemplu programele Netmeeting si Chat incluse in Microsoft Windows). 
Mai exista si sisteme dedicate cu circuit limitat fabricate la comanda (sisteme de comunicatii bancare, militare, etc.). Exista chat gratuit si chat cu plata.
Comunicarea online este limitata, canonizata, usor standardizata prin prescurtari si substitute grafice. Instant message nu lasa loc de preambul-introducere-text principal-postfata-note.
 E rapid si concis. Sa spui cat mai multe (sau cate ai de spus) in cuvinte putine, potrivite, este un demers ce necesita concentrare. Privarea comunicarii de elementele limbajului nonverbal o face interpretabila. As putea spune ca chat-ul e un solicitant de munca emotionala falsa sau o parada emotionala. 
Intre feeling, traire si exprimarea scrisa si/sau grafica a acestora intervine un decalaj temporal. Citesti replicile, ti se produce emotia, starea, etc., acestea consumandu-si intensitatea maxima in momentul in care incepi sa dai feedback-ul.
 Prin urmare, raspunsul este o reproducere cerebrala a emotiei ghidata de mijloacele pe care forma comunicarii le pune la dispozitie.
 

3 Responses to “Despre Chat, Matrimoniale, Dating, Videochat!”

  1. Dragoste la primul buzz

    Internetul face parte din viata noastra, ne-am obisnuit deja. World Wide Web-ul si-a intins tentaculele peste tot, facand posibile discutiile cu fosta colega de liceu plecata in Australia, cumparaturile din magazine exclusiviste de peste hotare, dragostea la primul chat.

    Si, de cand avem mIRC si messenger si site-uri siropoase de intalniri online, am tot auzit polemici pro si contra. Am vazut articole stufoase „how to” cu vesnicul avertisment „nu merge niciodata singura la prima intalnire” si invariabilul „lucrurile nu sunt ce par pe net”.

  2. Chat Romania Says:

    Chat Online – Chat Romanesc : Alegeti Chat Online Myrochat pentru ca puteti intalni prieteni sau parteneri pentru distractie, discutii online, dating si dragoste. Va rugam sa respectati : REGULI SI OBLIGATII PE CHAT

    http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s