Web Chat Romania

Facebook si Social Networking noiembrie 18, 2011

Filed under: Uncategorized — Chatul Fetelor @ 9:37 pm
Tags: , , , , , , , , , ,
Blogul lui Ovidiu Stresu : Parerea mea despre Facebook si social networking ! Pai facebook asta este unul dintre site-urile de top de social networking si cu peste 150 de milioane de utilizatori, ca sa nu zic ca este numarul 1 si practic face asta : „Facebook te ajută să comunici şi să faci schimb de informaţii cu alte persoane din viaţa ta„!
Se lauda si ei pentru ca nu mai are cine sa ii laude, iar daca faci aroganta si intrebi un purtator de pampers despre facebook iti raspunde ca are cont pe facebook de cand era la doamna masa in burta!
Bine dracu ca nu avea cont de facebook cand era la taso in o… stiti voi unde!
Probabil ca ati inteles ca Facebook cat si celelalte retele social networking (Google+, Friendster, HI5, Myspace, Netlog, StumbleUpon, Tuenti, Tumblr, Twitter, Linkedin) ne ajuta sa socializam mai usor cu alte persoane ce folosesc aceste retele pentru ca este mai ieftin socializand din fata calculatorului !
Pai decat sa ii cumperi respectivei un bilet la teatru, cinematograf sau o vata pe bat de lemn si sa te balbaii cand ii faci primul compliment despre culoarea ochilor ei …
Cam atat am avut de spus despre facebook si Social Networking, voi ce parere aveti despre Facebook!

 

One Response to “Facebook si Social Networking”

  1. SoriN Says:

    Salut !Sunt de acord cu propunerea ta în privinţa link-exchange pentru unul sau toate aceste site-uri .http://myrochat.blogspot.com/http://chat-romanesc.blogspot.com/http://ovidiustresu.blogspot.com/Voi trece mai târziu pe acolo şi în funcţie de cât de repede rezolvi promit să rezolv şi eu .O zi bună !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s