Web Chat Romania

Bani pe Net iulie 1, 2011

Filed under: Uncategorized — Chatul Fetelor @ 3:01 pm
Tags: , ,
Despre bani pe net si cum sa faci bani pe net ? Foarte multa lume cauta sa faca bani pe net si variantele de a face bani pe net binenteles ca se gasesc, o multime de variante fara prea multe investitii sau chiar cu investitie zero si fara prea mult efort.
Un lucru este sigur: Solutia rapida de a face bani pe net si sa obtii profituri foarte mari intr-un timp foarte scurt nu exista! Daca lucrurile ar sta asa de simplu, va puteti da seama ca toti am fi „milionari de weekend”.
Vanzatorii de iluzii care iti dezvaluie pentru cativa banuti „ghidul pentru a deveni campion pe piata bursiera”, sau „cel mai simplu mod in care esti platit pentru vizitarea unor reclame timp de 30 secunde” si exemplele pot continua cu metode de a face bani pe net fara sa freci lampa fermecata a lui Aladin sau sa pescuiesti pestisorul de aur. De fapt acesti vanzatori de iluzii sunt niste escroci, care ne fac sa credem ca exista formula secreta de a face bani pe net si care ne va indeplini visele!
Cum sa faci bani usor ?
Cred ca nu exista coltisor pe internet in care sa nu gasesti informatii pentru a face bani pe net, sau cu texte de genul  „Daca vreti sa faceti bani pe net si va veti tine de treaba, rezultatele vor aparea!”
Sa fim seriosi toti vrem bani, bani pe net, bani pe hartie, bani pe card, bani pe bani, etc.
Am scris in google: „metode de a face bani” si am gasit o lista cu cele mai mai cunoscute 10 metode de a face bani pe net si anume :

 1. Bani pe net cu ADSENSE
 2. Bani pe net cu  ADULT WEBMASTER EMPIRE
 3. Bani pe netcu LINKWORTH
 4. Bani pe net  cu RECLAMA IN REGIM PRIVAT
 5. Bani pe net cu BLOGMONEY
 6. Bani pe net  cu AMAZON ASSOCIATES
 7. Bani pe net cu COMMISSION JUNCTION
 8. Bani pe net cu CLICKBANK
 9. Bani pe net cu ADBRITE
 10.  Bani pe net cu COOZILA

Sincer cea mai interesanta metoda este Google Adsense … dar trebuie sa cititi foarte bine conditiile de utilizare ale acestui serviciu, ca foarte multi se plang ca le-a fost inchis contul de adsense, in rest daca dumneavoastra folositi vreunul din serviciile de mai sus mentionate si au dat si rezultatele, nu pot decat sa va felicit! Momentan testez putin mai jos serviciul oferit de COOZILA, asa de curiozitate si promit ca vin cu informatii daca ar renta un pic!

var sppc_site = ‘249’; var sppc_channel = ‘482’; var sppc_dimension = ‘1’; var sppc_width = ‘728’; var sppc_height = ’90’; var sppc_palette = ‘167’; var sppc_user = ‘413’;
 

3 Responses to “Bani pe Net”

 1. Google Adsense Says:

  cea mai buna metoda de a face bani pe net este din cersit…da si mie vere un click pe reclama mea de adsense un pic, si iti promit un pupik!

 2. Anonymous Says:

  ce tare glumet este adsense asta, de unde ziceai ca esti mey de la teara?

 3. Sorin Says:

  Da ai dreptate dar uite ca mai exista si alte optiuni mult mai bune. Daca vrei sa faci bani pe internet poti accesa http://www.cumsafacbaniacasa.com Este un site care pur si simplu te invata tot ce ai nevoie pentru a-ti crea un produs, un site si o reclama. Totul se invata pe pagina membrilor in care sunt przentate tutorialele video,cartile si temele necesare. Multa bafta!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s